Når valget står mellem ølfestival og svigermors fødselsdag

Mænd og kvinder har ofte forskellige prioriteringer i liv og samliv, så er udfordringen at finde passende kompromisser så man kan danne sin egne kønsspecifikke identitet og bevare sin stolthed.

“Skaaat” lød det fra ægteviven, der sad fordybet over sin Ipad i sofaen. Det var udtalt med lige den diktion som skær sig ind i en maskulin rygrad, på samme vis som negle der kradser ned ad en tavle og som klargør at dette udråb kræver øjeblikkelig og udelt opmærksomhed.

MOLLUSCA- PHYLUM[11]

Mollusca eller Bløddyr er en række af hvirvelløse dyr; dvs. dyr uden rygrad.

“Hvorfor har du skrevet ØLFESTIVAL i din kalender på fredag, når nu du ved at min MOR har fødselsdag”

ss-4Ølfestival var udtalt med samme væmmelse som ordet Auschwitz, så den aldrende mollusca Far  vidste instinktivt, at nu havde han et splitsekund til at udvise alt sin maskuline styrke.

Så nu er Far igen på vej over Storebæltsbroen til Svigerland, mens han tænker på om ikke han kunne have fundet på et andet svar end “Skat, det var bare noget jeg havde overvejet inden jeg kom i tanke om at svigermor havde fødselsdag” og om drengene nu også har fået hans besked om at han alligevel ikke kom, selvom det havde aftalt det.

Men når alt kommer til alt skulle han måske bare være glad at det netop var i dag, hans elskelige svigermor holdt fødselsdagsfest, så slipper han også for at have tømmermænd i morgen da kaffe jo er en del mere populært end øl i Sønderjylland.

Så laid-back og nyd det gode vejr, som svigermors fødselsdag sikrer i det sydlige Jylland.
image

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *