Når ungerne har maddag

I #Farsunivers blev det før sommerferien aftalt, at ungerne hveruge skulle have en maddag.

Det gik egentlig meget godt, indtil ferien var overstået og ungerne gik i gang med skolen igen. Dog på et, i følge dem selv, meget højere og krævende niveau, som erstattede madlavning med lektier. Fruen er også startet på sit nye arbejde på et fagligt højt og krævende niveau. Det har haft den konsekvens at ungernes maddage er blevet omdannet til, at de vælger en livret, mor køber ind og Far fabrikerer maden. Eller omvendt, men ungerne er og bliver fraværende i produktionensfasen.

Spørgsmålet er så om ungernes fravær i køkkenregionen, skyldes manglende konsekvens fra forældre eller folkeskolereformen, som man vist ellers kan give skyldes for de fleste dårligdomme i både børne og voksenliv, hvis man lytter til folkedybet.

Nå men det er egentlig også ganske ligegyldigt i denne sammenhæng, lad bare Brinkman og co sige nej til det hele og fravælge resten. Far er køkkenskriver, nyder det og ungerne er glade for deres skole.

Men lige i dag, midt i den varmeste indiansummer i mands minde overvejede han alligevel det fornuftige i arrangementet.

Den 16 årige havde bestilt tarteletter med høns i aspages. Så da Far havde hentet den mindste i børnehaven, var det hjem til suppegryden og koge høne, mens solen bagte, ligesom tarteletterne i ovnen.

Det bliver aldrig Fars farvoritret selvom det er hipt hos speltungerne, han måtte dog alligevel overgive sig, da han oplevede ungernes begejstring, mens han serverede efterårsretten i den bagende sol på terrassen. Og sådan er der så meget, men det vigtigste er at alle trives og så er det ok at en Far må svede lidt.

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *