Massiv multietnisk påvirkning af vore børn

For at styrke den danske kultur blev familiens yngste i #Farsunivers udstyret med en majspibe da han rundede de 4 år. På den måde kan han blive fortrolig med dansk kultur og tobaksvaner og vokse op som en rigtig dansker.

Men også han er påvirkelig af strømningerne udefra 

Så nu er der opstået en frygt for hvad det næste mon bliver, at han begynder at bruge snus som de mange svenskere i byen eller spise grønlangkål under den massive synderjyske indoktrinering han udsættes for af Fars svigerfamilie? I #Farsunivers synes vi i hvert fald det er svært at være rigtig dansk.

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *