Hvordan viser man hvem man holder med #Trump vs #Clinton- Dannelsesrejse 13 #Farsunivers

Hvis man støtter Trump kan man købe en sticker til sin bil eller et lille skilt til haven, men med Hillary Clinton er der en del flere muligheder – i hvert fald i følge den research Farsunivers har lavet overhere.

Læs også På landet til middag med Trumps støtter – Dannelsesrejse 14 #Trump vs #Clinton

I New York støder man på utallige boder, der sælger merchandise til støtte for Hillary og specielt noget som gør grin med kloven Trump. Men det er til gengæld ikke lykkedes at finde nogle der fremhæver Trump for noget positivt.

Man kan måske også beklage at der er gået så meget show i en demokratisk valgkamp – men i et land hvor under halvdelen af befolkningen har tænkt sig at deltage er det måske meget naturligt manntager alle midler i brug.

Men måske er det hele faktisk på linie med den store amarikanske højtid lige om hjørnet HILWOOEEN

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *