Blev ungerne så mere politiske bevidste på #Dannelsesrejse i den Amerikanske valgkamp #Trump vs #Clinton

Flere har spurgt Farsunivers om det så har givet ungerne en øget politisk bevidsthed, at være på Dannelsesrejse ud i amerikansk valgkamp. Det enkle svar er “tjaaaa…”

Ved ikke helt om den 17årige knægt på det tekniske gymnasium er så nem at påvirke politisk, men han har reflekteret på rejsen.( Da han i sin tid valgte det tekniske gymnasium og hans to gamle humanistiske forældre forsøgte at påvirke ved at sige “ved du godt at du så ikke får Old eller samfundsfag” svarede han “Ja også derfor”)

I hvert fald kom han i dag med en Epic Rap Battles som han bare skulle vise far og carste over på storskærmen, og den havde oven i købet samme title som Farsunivers har valgt til sine blogs fra Dannelsesrejsen “Donald Trump vs Hillary Clinton” – tjaaaa så er der sgu nok dannet noget på rejsen, men se den selv

Den rammer meget godt ind i konklusionen fra Farsunivers  om at at ingen af præsidentkandidaterne er fantastiske valg, men at Hillary Cliton dog er at foretrække, frem for et menneske som Trump der i alle forhold er ustabil .

Men at den 17årige relativt upolitiske medlem af husstanden har sine holdninger er vi ikke i tvivl om i Farsunivers, det er bare ikke altid så nemt at få taletid.

Det slog han for alvor fast over for Far, da han på dannelsesrejsen i et fortroligt øjeblik betroede ham, at hans favorit youtubeblogger Casey Neistart som aldrig ytre sig politisk kaldte dagens Vblog”who i’m voting for president” og synes det var så fedt, for alle midler skulle bruges for at få slået ham Trump…..

 

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *