Er Grundtvig tør? #miljøskade

Historien om hvordan den gamle ateist endte med at bruge sin lørdag på at omskabe en toiletrulle, en pose vat og et par perler til en gammel antidemokratisk mandschauvinisk præst.

“Far kan vi ikke lave han inde fra dit arbejde?” Sagde den 4årige lørdag morgen, da han kom ned fra toilettet med en tom toiletrulle “Øhhh hvem?” svarede den lidt trætte far “Ham med det hvide skæg….ham der Grundtvig”. En så folkeoplysende ide kunne den dannede Far ikke stå for. Så frem med limpistolen og igang med skaberværket.

DR fantastiske publicservice børnekanal Ramasjang har i nogle uger lært ungerne hvordan man kan lave dukker ud af tomme toiletruller, som så kunne optræde i ungernes eget MGP. 

Sjovt og lærerigt. I Farsunivers har den 4årige været vældig optaget af det og har gemt utallige tomme toiletruller, for hans oprydningsivrige Mor, men en skummel plan om, at han skulle være kreativ med sin Far og selv komme ind i fjernsynet og optræde. Knægten malede, Far førte limpistolen og klippe kors ud, mens Grundtvig fik hår og stillet til tørre. Der gik ikke længe, før den firårige spurgte “er Grundtvig tør?” Pg de måtte Far jo indrømme at han var.

Hvorvidt Grundvig vil have en chance for at kvalificere sig til MGP står hen i det uvisse. Men i Farsunivers står Grundtvig nu centralt placeret på sin prædikestol for lyset er ikke for de lærde blot.

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *