Hjemmeforbrydere en trussel i Farsunivers

fastelavn4Så er den gal igen. I morges kl 6.00 brød maskerede forbrydere ind i Mor og Fars soveværelse, men de stadig lå i sengen. Med kæppe begyndte de at slå løs på de værgeløse forældre som lå under dynerne, men de råbte besværgelser om hvad de ville udsætte dem for. Desværre er det ikke et enkeltstående tilfælde med noget årligt tilbagevendende, hvilket jo yderligere skærper utrygheden. Og i eftermiddag går det løs igen, hvor der i det ellers traditionelt fredeligekvarter er opsat plakater om at man i fællesskab vil maltraktere en kat i en tønde.

Det er heller ikke kun i det lille valbyhjem, at forbrydelserne eskalerer i denne tid. Nordsjællands politi er også ude med omfattende advarsler, om at det er en bølge af hjemmerøveriligenende bander der er på spil.

De skriv i går i pressemeddelelse på facebook at:

fastelavn3

De besværgelser som Far blev udsat for i morges, som både krævede penge og fremsatte trusler om død.

ADVARSEL! FORKLÆDTE FORBRYDERE LAVER BALLADE I DENNE WEEKEND

Adskillige borgere har i løbet af dagen ringet ind og anmeldt, at op til flere grupper af svindlere har banket på deres hoveddør og truet sig til værdier i form af slik, boller eller kolde kontanter med slet skjulte trusler om ballade.

De første anmeldelser begyndte allerede at tikke ind i morges, antallet har været støt stigende i løbet af dagen, og vi forventer, at mængden af anmeldelser når sit højdepunkt i morgen, søndag.

Der har været meldinger om mange forskellige gerningspersoner, og da de alle har været maskerede, har vi ikke et entydigt signalement at dele med jer. Dog er der rapporter om mange, der ligner Elsa fra Frozen, utallige LEGO-figurer, og sågar nogen, der foregiver at være politibetjente. Forbløffende! Et fællestræk for nærmest alle gerningspersonerne er dog, at de havde et birkeris i hånden, imens de syngende gik på togt.

Skulle en gruppe af disse ballademagere banke på hos dig, lyder vores klare anbefaling: Føj deres ønsker og giv dem straks, hvad de beder om. Konsekvenserne ved at nægte kan være uoverskuelige.

Vi ønsker jer alle en god fastelavn.

//Nordsjællands Politi

fastelavn2

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *