At leve på katolsk

I dag kan man læse om at Danske mænd holder mindst barsel i Norden, men det vil vi ikke forholde os til, for vi har ferie og har vist skrevet så rigeligt om netop det.

Så har vi fået en på opleveren på Mallorca. Vi havde lovet ungerne at det var slapperdasebadestrandferie, men der blev dog plads til lidt kulturelt ud over det kulinariske.

20130715_114011

“Far, selvom du er ateist og skeptisk over for katolske præster, må jeg så ikke godt lege med ham her, han ser da sød ud og han kan tydeligvis godt li børn, så hvordan har tager dem under sin kappe”

Eller nu var vi på den sydlige del af øen (Cala D’or) hvor man ikke bliver oversvømmet i kulturelle tilbud eller gode restauranter for den sags skyld, men de er der, hvis man leder lidt og lader være at søge efter de farvestrålende menu del dia skilte. Men de kulinariske oplevelser kan I læse om andet steds (tripadvisor)

En af de oplevelser vi pådrog os uden for baderessortet var da vi sejlede en tur til Port Colom, hvor der var både bibliotek, cafeer med “the locals” som snakkede spansk og hvor menukort søreme også var på spansk.

Ungerne slap for biblioteket, men måtte bare opleve kirken, hvor vi faldt over dette fantastisk tillidsvækkende ikon af en katolsk præst. (jeg ville nok overveje om det er ham her i den opstilling der skal være reklamen for det gode formål som caritas christi vist ellers står for)

20130720_084313 (1)

“Far, hvorfor fanden er det altid noget med kirker jeg skal slæbes med til og ikke hurtige biler?”

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *