Bilforelsket eller narcissist?

Knægten og jeg har været på bilferie til Ærø med Mor. Nu er Danmark heldigvis ikke særlig stor og i særdeleshed ikke Ærø, for ellers kan det godt være en udfordring at køre rundt i en lille varm bil midt i hedebølgen. Specielt for en lille størrelse som Far.

Men knægten nød vist turen fulde drag. Fuld opmærksomhed fra både Mor og Far, samt fra alle de mennesker vi mødte fordi vi valgte at bo på Bed and Breakfast. Det kan iøvrigt anbefales, specielt Andelen i Ærøskøbing var et fantastisk sted. Prøv det for det er et fantastisk alternativ til hotellerne og gå så ned og spis på Fiskerestauranten på Cafe Aroma (men bestil bord for de har kun 6 borde)

Så det var bare en fantastisk tur, og knægtens forhold til biler er heldigvis mere positivt end faderens, ja måske er det ved at udvikle sig et kærlighedsforhold.

20130726_091700

20130726_091752

20130726_091801

 

photo (1)

Far, hvis man har spist en halv vandmand, må man så ikke godt komme på Noma?

 

 

20130727_152006

Selvom man ikke er så meget til vand, kan sådan en strand nu være meget rar

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *