Fordomme; eller er dametasker radikalt anderledes

“Ups” sagde den 5årige, da alt indholdet i Mors dametaske var væltet ud over gulvet. Det gik ikke helt stille af, for midt i bunken lå 12 galvaniserede firetommer søm. Mor følte sig nok en kende udstillet da Far straks dele billedet og spørgsmålet om dametasker er radikalt anderledes eller det bare er en fordom.

Kvindefrænderne bakkede nu ellers hurtigt op om den forudrettede Mor på de sociale medier, for en mand gør ikke ustraffet grin med en dametaske. 

Undsætningen som denne, blev vist fremsat ud fra den forudsætning at en dametaske indeholder “alt”, fordi hun på den måde kan kan klare alt. For naturligvis har det intet at gøre med mangelfulde systematiske evner. (Og nævner ikke noget om forskellen mellem en maskulin systematisk værktøjskasse, med et rum til hver ting og et feminint syskrin med lidt af hvert i hver rum)

Hmmmm tjaaa bum bum, indrømmet at dametaske indeholder mange nyttige ting i en kvindes verden. Men Far og søndrede undrede sig alligevel over om 12 firetommers galvaniserede søm, ligger indenfor normalsfæren af en dametaske? 

Det var vel det Far spurgte om, da han lagde taskens indhold ud på det der internet og de sociale medier. Ikke for at sprede fordomme om damen med tasken, eller forurette fruen.

Derfor måtte vi lade det komme an på en prøve, for forudrettede kvinder er noget vi helst undgår i Farsunivers. Far tømte derfor egen maskuline arbejdstaske ud over stuebordet, til knægtens udelte begejstring, for det åbenbarer som regl firmaindpakket slik fra div konferencer.

Men ….hmmmm altså også ét søm. Et 15 mm dykkersøm (Far er tømmresøn, så han ved).

Måske er afstanden mellem netop det 15 millimeter dykkersøm og de 12 firetommer galvaniserede navler, udtryk for forskellem mellem mænd og kvinder, deres tasker og trang til systematik. 

Ellers også er det helt tilfældigt at Mor havde 12 store søm i sin taske, mærkværdigt er det i hvert fald for Far, at ingen stillede spørgsmålstegn ved hvorfor de var i damens taske.

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *