Dyr lugter

Hele familien havde forleden en fantastisk oplevelse i den Københavnske Zoo. Vi synes den til stadighed udvikler sig i den positive retning og det seneste skud på stammen for bedre forhold for dyrene (og publikum) “Den arktiske ring” er lige i øjet.

Da vi stod og kiggede på pingviner stod et par indtørrede speltkvinder fra det nordlige København ved siden af os og vi spidse lige øre, da vi hørte følgende replik “hvor er det altså ærgerligt at de skal lugte sådan”

IMG_1813

Far tror du heller ikke de to gamle speltkusser kan lide mig, for min røv lugter jo heller ikke altid ligefrem af roser?

Da kiggede knægten på mig og vi overvejede lige et kort sekund om de var ved at lave nye optagelser til “I Hegnet”, men vi ku ikke se noget optage udstyr og jeg ku se knægten tænkte “ja for satan spelthekse, dyr lugter både i den ene og anden ende, måske i bare sgu smutte en tur i Magasins parfumeafdeling”

Vi sagde ikke noget, men gav dem blikket og nød blot hinanden, dagen og lugten. Og da vi opdagede at ZOO havde opgraderet deres restaurant med grillbuffet til topkvalitet, blev det en fantastisk velduftende dag af paradisdimensioner og vi sendte en kærlig tanke til Fars kusine, da turen i Zoo var del nummer 11 af hendes fantasifulde barnedåbsgave.

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *