Nak og æd en 5årige med brombær

Den 5årige i Farsunivers har fået DR’s stremningstjeneste ind under huden. Den er jo også nem, intuitiv og teknisk tilgængelig, sådan som man kan forvente af en public service station, ikke for at sige noget positivt om DR, da vi er helt opmærksomme på det er politisk ukorrekt.

I Farsunivers kan vi blot konstatere at det har den konsekvens, at den 5årige i weekenden når han må se “skærm”, lister sig tidligt ned og streamer sit nye yndlings program “Nak og æd” med Nicolaj Kirk.

Så tidlig lørdag morges kom han bombende op ad trappen efter at have set “Nak & Æd Sæson 5 Afsnit 6 – en alligator i Florida”  og vækkede sine søvnige forældre.

Heldigvis skulle Far ikke på alligatorjagt, men blot ud og plukke brombær til de pandekager Nicolaj havde lært mindstemand at lave via TV. Far fik dog overtalt knægten til at gøre det på komfuret i stedet for over bål, med argumentet at de så kunne få pandekager hurtigere.

Men lige et øjeblik, denne tidlige lørdag morgen, kunne den søvnige gamle mand pludselig forstå modstanden mod frit tilgængelig public service, som både inspirerer, lærer og giver virkelyst til selv at deltage for selv de mindste.

Knægten kunne så ikke lide det færdige resultat, men det gled dog ned med masser af Nutella som han har lært at kende på de reklamefinansierede kanaler…..

pandekager

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *