Et tidlig klask i den bare, fører til overvejelser om det økologiske sorveværelse

I morges 04.20 vågnende Fars ved at en hånd med et ordentlig klask ramte de nederste rygstykker. Klasket blev fulgt op af en mumlen fra fruen, som lå ved hans sde og hvis hånd nu var placeret på hans ryg. Der manifesterede sig enkelte ord i hendes mumlen lød som “irriterende flue, hmmmm ikke sove, sååååå”

Hånden blev liggende og fruen faldt til ro, hvilket den nu halvvågne fader også gjorde, og han kom faktisk også til at grine, over sådan en feriestart.

En halv time efter var Far faldet i dyb søvn igen, og vågnede nu ved et ordentlig klask i den bare og en summen fra en flue der fløj lystigt videre. Og en kone som irriteret vendte sig og trak dynen op over hovedet.

Den nu lysvågne Far lå og lyttede lidt til fruens stille åndedrag, mens han overvejede om han skulle opgive det økologiske soveværelse og sprøjte med lidt fluegift.

I hvert fald var han sikker på, at hvis det var ham der havde sagt godmorgen og god ferie med et klask i fruens ellers velformede bagdel, så var det hverken blevet en god morgen eller ferie.

Men sådan er der jo forskel på mænd og kvinder, samt på humoristisk sans og #MeToo

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *