Den positive overraskelse i Disneyland

Dengang da Mor sagde “Paris” og “efterårsferie” i samme sætning blev Far ret begejstret. Da efterårsferien så nærmede sig blev Far endnu engang pinlig bevidst om, at han igen havde overhørt et enkelt ord nemlig “Disneyland”.

Egentlig havde fars forestillingsevne kreerer helt andre billeder af efterårsferie i Paris end uendelige køer til angstfremkaldende toturmaskiner og overpriced junkfood i nonalcoholic restauranter.

Derfor var fars overraskelse også af ufattelige dimensioner, da han efter at være kommet gennem indgangskøen på halvanden time, blev afsat på en serveringssted nær en forlystelse, som familien ikke mente faderens angstneuroser kunne kapere. Her blev han blev mødt en solbeskinnet løvfaldssommer og af et plastlamineret menukort, der indeholdt ØL af pilsnerstyrke. Godt nok kunne man kun købe dette livgivende fluidum, ved samtidig køb af fast føde. Men til hans endnu større overraskelse havde de også løst dette dillemma ret elegant (eller måske bastant) da kortet også indeholdt “eisbein und sauerkraut” (godt nok med friturestegte pap-pomfritter, men vejen til helvede er som bekendt brolagt med dårlig amerikanske hurtigmad koncepter)

Så på den måde gik alt op i en højere enhed, og et mildt overbærende maskulint familieoverhoved, kunne de bæste 9 timer smilende forholde sig til familiens begejstrede fortællinger om den yankee imperialistiske overtagelse af den europæiske kultur og underholdningsindustri, eller som den 6 årige udtrykte det…

Og en så glad familie kan smelte selv de sureste gamle mandehjerter.

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *