Samtykke ved sex er ligesom at tilbyde folk the

Britisk politi har lavet en fantastisk enkel video der fortæller hvad samtykke ved sex handler om, nemlig ligesom at tilbyde en kop the og…..men se selv videoen

I folketinget diskutterer man for tiden om man skal indfører en lov om samtykke ved sex, og det er der mange der forsøger at latterliggøre ved f.eks. at spørge om man så skal lave en skriftlig kontrakt før man kan have sex. Men det handler om noget helt andet, og om de magtstrukturer der præger mænd og kvinders samliv, når den gensidige respekt forsvinder.

Billedresultat for samtykke sex

Der har været meget debat om emnet, og i Farsunivers har vi også diskutteret det over middagsbordet, med både den maskuline og feminine teenager. Den maskuline del har også stillet spørgsmål, om et samtykke skal afgives skriftligt og hvordan man kan vide, om der er samtykke, hvis vi ændrer loven om voldtægt. Det forklarede den kvindelige del så med store bogstaver, men det kan også forklares helt enkelt.

Og her forklarer britiske politi det bare bedst: det er ligesom at tilbyde folk the…se selv her

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/oQbei5JGiT8″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *