Hvordan gør man en politiker, et land og en mor lykkelig

I #Farsunivers var det lykken da Mor pludselig var mere hjemme, dengang hun ikke længere skulle ind på Christiansborg for at være folketingsmand.

Vi var vel nærmest lykkelige, ved udsigten til at få en mor, der ikke længere skulle forhandle til langt ud på natten eller ud på villavejen og interviews til TV avisen midt i maden (de måtte ikke komme ind i stuen, da dannede mennesker ikke ser TV når de spiser har Far bestemt. RED.), men var det også lykken for alt det uden om #Farsunivers kaldet Danmark. Det har Mandag Morgen og deres chefredaktør Jakob Nielsen nogle kloge betragtninger om.

“Men hvad med politikerne? Hvad med de politikere, der egentlig ikke har særlig ekstreme synspunkter, men bare gerne vil bidrage til at bevare og udvikle den succesfulde og populære velfærdsstat fra en position lige til venstre eller lige til højre for midten?

Sådan en politiker er den radikale Marlene Borst Hansen, og hun gider altså ikke rigtig mere. Hun vil gerne forhandle til langt ud på natten for at finde et kompromis. Men hun orker ikke det strategiske sammenbrud med forudsigelige angreb på kryds og tværs. Og hun er bekymret for den udvikling, hvor politik bliver en form for konfliktunderholdning.

De moderate politikere efterlades med valget om at bidrage til konfliktunderholdningen eller at blive ignoreret. Og noget tyder på, at det dilemma gør de danske politikere så ulykkelige, at mange af dem dropper projektet. Det er trist, for det er ofte ikke dem, folkestyret bedst kan undvære.

Måske skulle vi forsøge at gøre vores politikere lidt mere lykkelige.”

Men læs selv hans analyse og overvej hvordan du kan gøre politikerne lykkelige, du ku jo selv blive en af dem, hvis du fik stemmer nok!!!!

Så længe vi har det der folkestyre

Læs Mandag Morgen her

Eller hele fruens opslag på facebook om når politik bliver til konflikt underholding….

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *