Kviklån nye bryster i bussen

I Farsunivers har vi råd til alt, i hvert fald hvis man spørger den 6årige. Far og han er nemlig begyndt at tage bussen sammen i skole, og her kører massive kampagner for quick-lån under temaet “Når det er vigtigt for dig” hvor et par unge piger forbereder en middag, som de åbenbart ikke har råd til, men derimod har lånt 6.000 kr. til fordi det er vigtigt for dem. Efter den bette knægt har set den reklamefilm et par gange hver morgen, synes den han, at vi har råd til alt hvad det er vigtigt for ham, vi kan jo bare sende en SMS.

Derfor savner hans far de aktivister der sidste år var voldsomt op på barikaderne, fordi der var bare bryster på samme busser, men de har måske tabt pusten, når den nøgne sandhed handler om en festklædt mental påvirkning af ungens økonomiske sans. For i denne fest kan alle jo være med, hvis altså det er vigtigt nok for dem. For lånte penge vel at mærke.

Læs også tiltag mod kviklån har været nyttesløse

Måske er der bare mere blikfang i bare bryster og forskruede kropsidealer, end i finansinstitutioners forgøjlede forsøg på at lokke folk til at låne penge de ikke har brug for. Ellers også er det bare fordi vi alle ved at banker og kreditinstitutioner altid handler moralsk rigtigt, så der behøver vi ikke at protestere eller kræve stramme regler.

Billedresultat for bryster busser

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *