Da studentereksamen blev intersexuel for den store teenager i #Farsunivers

I disse dage strømmer de sociale medier over med stolte forældre der deler deres afkoms studenterhuer. Det vil Far ikke stå tilbage for, omend det er en mere genital deling der præger farsunivers………historien om hvordan tekst blev til sex da teenageren var til studentereksamen…….

“Jeg har skrevet INTERTEKSTUALITET i min danske stil til eksamen i dag” råbte den 19årige 3.G’er, da han stakåndet kom hjem i #Farsunivers. En stolt far svarede “Fint min dreng, alene det ord, kan trække karakteren én op, hvis du altså bruger det rigtigt”

Senere på dagen kom han for at læse sin danske stil højt for sit stedfaderlige ophav. En fin analyse af den satiriske klimafilm “Polen Smelter” med Nikolai Lie Kaas, Nikolaj Coster-Waldau og Ulrich Thomsen, der netop bruger deres karakterer fra andre roller i satiren og på den vis et glimrende eksempel intellektualitet, men en kærlig hilsen til Søvndals “The poles are melting”

Historien fortsætter under filmen

Den modne teenager læste højt for den stolte fader, indtil knægten pludselig og meget højt råbte:

FUCKKKKK …stavekontrollen har rettet til interSEKSUALITET i stedet for interTEKSTualitet“. Så måtte den bedrevidende Far besk bemærke “Flot min dreng, det er jeg sikker på er nok til at trække mindst én karakter ned” men da kendte den ironiske fader heller ikke årsagen til den seksuelle smutter.

Nogle timer efter kom den eftersommme unge mand ud i køkkenet til Far, som på bedste maskuline vis gik og lavede mad. Teenageren havde reflekteret over, om det var den automatiske tekstkontrol eller den indre ubevidste autotekst, som havde lagt de seksuelle undertoner ind i hans danske stil. Han havde også fundet svaret.

“øhhh far……eksamens-vagter skal hedder Grethe eller Irene og være tæt på 100 år gamle, ikk?” var det første han sagde til faderen i kødgryderne. “Hvorfor siger du det?

Det er fordi …. hmmm er der ikke noget med at eksamens-vagter skal være neutrale og ikke må være forstyrende?” spurgte han eftertænksomt “Jo da, hvorfor

fordi de eksamens-vagter der gik rundt til vores dansk eksamen, var så unge og så så godt ud, at vi hele tiden kiggede på dem, og jeg tror måske det var derfor jeg kom til at skrive interSEXualitet, i stedet for interTEKSTualitet

Ja min dreng, der er en forklaring på alt, verden er foranderlig, udfordrende og fuld af autotekstuelle hormoner.

Se bare dette jobopslag

Men heldigvis bestod knægten på trods og fik huen på til både lillesøster og Mors udelte begejstring

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *