Når ens afkom pludselig er den politiske model i #farsunivers

Godt Far er ”en ægte liberal” var hans reaktion, da han pludselig ser et foto af sin yngste søn, som optræder på en fremtrædende venstremands facebookprofil omhandlende hans firbenede mærkesager politiheste (altså venstremandens profil, Fars søn er 7år, så han har ikke sådan én, så vidt Far ved af, altså hverken hest eller facebook profil, og den 7åriges mærkesager er noget med klima og at tage fra de rige og gi til de fattige med Robin Hood som forbillede, men det er en ganske anden historie )

Far har analyseret lidt på situationen og er lidt i vildrede om hvad der egentlig er passeret. Viser fotoet af yngstemand, en dreng der vinker til den gode liberale politiker, heiler af politiet eller klapper hesten?

Det korte af det lange er nok at Far må tage ved lære og erkende, at det nok er, hvad man får ud af at lade sine sønner hænge ud på gadehjørnerne.

I det konkrete tilfælde var det den 19årige, med hang til det liberale, der skulle tjekke ham Jan E ud for at høre om det var alle venstremænd, der ville det der paradigmeskifte eller der var en mulighed for at finde en ægte liberal at krydse på, og som både i ord og handling viste et åbent sind. Hvor vidt han fik svar står hen i det uvisse, men de havde balloner med hjem. Og havde klappet hesten, som Far vist havde opfordret til da talen faldt på, hvem de hver især ville stemme på.

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *