At lære børn at blive madmodige…..med østers

I #farsunivers kæmper man som i så mange andre universer med at være åbne for nye indtryk, herunder også med mad og det at prøve noget nyt. Det kalder vi madmodige og det går ikke altid lige godt, som I kan se…..

Hvem det første menneske der fandt på at spise østers fortaber sig i historien. Men det har krævet mod at samle denne stenlignende genstand op, for så at knække den og slupre den lille snotklat med smag af saltvand i sig. At den rent faktisk kunne indtages, har nok også vakt forundring og kan måske spores i at dens latiske navn edulis betyder “spiselig”.

I farsunivers elsker familieoverhovedet østers og hans ægteviv har annekteret denne passionen, omend elskoven ikke så oftes udleves, som lysten egentlig tilsiger. Men sådan er det at have børn, for så bruges tiden og pengene til meget andet. Over tid har den madglade far også forsøgt sig med alverdens tilberedninger af det lille skaldyr for at få afkommet til at indtage den lille snotklat i blendet, grillet, dybtstegt og gratineret tilstand, uden det store held.

Derfor griber ægteparret altid muligheden for denne skaldyrselskov når lejligheden byder sig. Således også da den 19årige som alternativ til studenterfest ønskede sig en frokost på Nimp med den nærmest familie.

Så både Mor og Far fik mulighed for at dyrke den dyre kærlighed på denne studitikose dag.

Det blev alligevel for meget udenomskærlighed for den ellers stadigt mere kræsne 7årige, så han måtte også forsøge sig, som man kan se på videoen herunder og hmmmmm tjaaa bum bum, mon det var en god ide?

Far er lidt bekymret over om det madmod, som man ellers arbejder så målrettet med i Farsunivers, blev til en engangs forestilling. Bedøm selv..

Det sidste billede i denne blog er primært med for at vise hvor nænsomt og kærligt Far holder om sin svigermor efter 6 østers og et par glas vin. Men så ved hun ligesom hvad der skal til

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *