Skal vi lege youtube eller slukke? #HvemSidderDerBagSkærmen

For tiden er det store hit hos den 7årige at tegne Youtubere ind i en superhelte krop, en inspiration har har hentet …. JA på YOUTUBE.

Så i #Farsunivers startede lørdag morgen (tidligt) med at Far måtte fabrikere et lysbord “ligesom de har i fritten” som var det morgenduelige krav.

(en kasse, en gammel lampe, lidt søm og en plastikplade og selvfølgelig burde far have optaget og lagt på youtube, så alle jer forældre har noget at lave når I skal tidlig op)

Men hvad gør man ikke for at få den digitale påvirkning til at komme til et kreativt udtryk. I Farsunivers har vi bestemt at vi ikke formår at lukke af fra youtube og alle de digitale påvirkninger, men med lidt forældreinvolvering kan vi skabe udvikling i hele universet.

Se lakserytteren tegne https://youtu.be/zVsuTaHqAtg

Og uanset hvor irriterende jeg og min generation synes youtubere som “Lakserytteren” er, så kan de måske noget som vi ikke kan, som f.eks. Se “HVEM SKAL JEG STEMME PÅ? Folketingsvalget på 4 minutter | Lakserytteren” på YouTube og de 38.000 der har set videoen er nok blevet klogere på demokratiet

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *