Den sociale Coronaboble i #farsunivers er oppe på 11, så én skal ud – Hund eller svigermor? #NuMedHund

Det havde nok været nemmere at få det fjerde barn – 23.dec. Et juleeventyr om en moden mand og genvordighederne med at blive hundeejer.

I #Farsunivers tager vi det med smitterisiko og Corona meget seriøst, derfor har vi siden november afpasset vores sociale omgangskreds, således at vi ikke er mere end 10 der indgår i den sociale omgangskreds eller sidder ved samme bord.

Det udfordrer naturligvis endnu mere op til jul, men vi er også enige om at vi stadig begrænser os til se 10 ud over de vi deler bord med til daglig.

Juleaften skal vi således kun have besøg af den udeboende søn, samt mormor og morfar AKA SVIGERMOR og SVIGERFAR. Det gentager vi juledagene, og her udvidet med svigersøn, svigerinde og svoger med unger. I julemåneden har vi derudover kun haft besøg af vores nabo og deres søn, som er legekammeraten til den mindste, og far har besøgt sin Mor på plejehjem.

På den vis er vi faktisk oppe på 10 i den sociale omgangskreds og da vi i #Farsunivers er udvidet #NuMedHund er der opstået et dilemma. For den omkringfarende hund bør vel i den grad tælle med og så er vi pludselig oppe på 11 i den sociale boble.

I #Farsunivers vil vi nødigt risikere et regeringsindgreb om aflivning og nedgravning ude ved badebassinet i haven til følge, så der må handles.

Så det ender nok med, at Far må træffe den tunge beslutning om hvem der skal ud af boblen og det er jo et sandt dilemma – hund eller svigermor, og ved julebordet må far klart erkende at han foretrækker svigermor.

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *