Er kvinder bedre til at kommunikere i parforholdet?

Mange påstår at dårlig kommunikation er årsagen til de fleste problemer i parforholdet.

Derfor blev jeg da også rigtig glad da jeg fandt denne Brobizz på bordet og at HUN lige ville sikre sig klar kommunikation og at jeg havde forstået hvad det var. Til det valgte hun så det feminine trick med en seddel, som jo i mange parforhold er den foretrukne kommunikationsform. Mon jeg havde nogensinde regnet det ud uden?
image

I hvert fald er det bare dejligt at man ikke skal lytte efter halve budskaber og gætte sig til hvad hun mener, når hun ikke siger hvad hun mener, sådan som nogle få mænd kan finde på at påstå, de er udsat for. Jeg er bare en heldig mand

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *