Lesbiske mødre! Hvad bliver det næste? At man kan gifte sig med dyr?’

“Far, hvis man sammenligner lesbiske med dyr, er man så værdig til at sidde i folketinget?”

I dag står den egentlig på fridag i FarsUnivers, det vil sige vi har planlagt en 1 års vaccination, lidt lockout skole og fødselsdagsfest hos farmor. Så en stille nyder dag, hvis ikke lige det var fordi vi kom til at snakke om værdihed. Knægtens undrede sig over at vi kunne tale om folketingets talerstol som landets fineste, når et af tingets agtværdige medlemmer kunne stå og sammenligne lesbiske med dyr. Den undren kan jeg godt følge ham i.

I FarsUnivers forsøger vi ikke at være politiske og undgå at hænge nogen ud. På denne blog tror vi nemlig på det samtalende demokrati og det kræver jo at man debatterer og giver sine holdninger til kende, men vi forsøger at holde kammertonen.

Derfor kan det også virke påfaldende, at jeg nu igen bliver nødt til at skrive om et medlem af Dansk Folkeparti, men det er altså ikke min skyld, men fordi der er medlemmer der i den grad lægger sig ud med hvad der i det øvrige samfund bliver opfattet som god tone i forhold til en ligebehandling af vore medmennesker.

Dansk Folkepartis familieordfører Mette Dencker i folketingssalen i en debat om lesbiske med-mødre spurgte: ‘Hvad bliver det næste? At man kan gifte sig med dyr?’

Politikerne debatterede regeringens lovforslag om at begge parter i et lesbisk forhold automatisk bliver betragtet som juridiske forældre, hvis parret er blevet gravide med hjælp fra en anonym sæddonor. Og at manden og det lesbiske par kan aftale på forhånd, at det er de to kvinder, som er juridiske forældre til barnet, hvis donoren er kendt. I begge tilfælde vil barnet få en mor og en såkaldt medmor.

 DF’er: Hvad bliver det næste – skal vi til at kunne gifte os med dyr?

I går sker der så yderligere det helt fantastisk at. Marie Krarup (som tidligere beskrevet) og Mette Denckers rædselsscenarier konvergerer…. Parlamentet i New Zealand har netop vedtaget samkønnede ægteskaber, hvorefter forsamlingen bryder ud i en maori-sang. FNIS

Jeg tror også vi lader den stå helt for sig selv og venter på en kommentar fra

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Lesbiske mødre! Hvad bliver det næste? At man kan gifte sig med dyr?’

  1. Pingback: Bør børn egentlig ikke udstyres med tavlecomputere fra fødslen? | FarsUnivers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *