Menuen er forskellig i Mors og #Farsunivers

I #Farsunivers har vi overvejet om Mor mon er bange for, at Far påvirker deres fælles afkom med for mange speltmanerer, og om det mon er baggrunden denne SMS:

“Er det lever? Jeg er glad for at du sørger for at give vores søn sund og alsidig kost. Så sørger jeg for han ikke blir drillet over ikke at kende junk- og færdigprodukter”

20140503_174736

SMS’en fra Mor var et svar på det billede som Far havde sendt, og som viser en dreng, der med stor appetit har et stykke stegt svinelever mellem læberne. Den svinelever som Mor med væmmelse havde konstateret stod i køleskabet fra morgenstunden og som hun med undren spurgte om vi havde tænkt os at SPISE, når nu hun tog afsted og om Far egentlig godt var klar over at “det altså er noget man putter i leverpostej”.

Far forklarede overbærende, at det både var sundt, nærende og at sønnike helt sikkert ville holde af det, og at han skam selv havde spist en del lever fra svin, da han var knægt og voksede op på landet med en morfar, der var svinebonde. (Mor kunne ikke se på Far, at der var en vis usikkerhed på om knægtes nu rent faktisk også ville kunne lide den meget markante smag og om Fars forfinede smagsløg stadig kunne klare denne landlige føde, fremfor den italiensk inspirerede rosa kalvelever med rosmarin, som nu er den fortrukne indmadsspise)

Derfor var det da også med stor fryd, at Far kunne sende et foto til Mor, hvor knægten med stor glæde gnaver af fars tørstegte svinelever med brankede løg, helt som han med nostalgi huskede retten fra mors kødgryder.

I #Farsunivers må vi nok bare konstatere, at der er stor forskel på om det er kvinden eller manden der sørger for fouragen, når den anden er ude at føjte. Denne gang var det mor, der fik ondt i leveren over valbymenuen, mens hun selv var på arbejde som vi kalder det, når vi er til weekendkonferencer i vore universer.

Så kan vi kun gisne om, hvad menuen står på, når afkommet er alene med Mor

Er det Mor eller McDonalds der snyder Far?

Hvis man vil bevare sine fordomme, er den bedste metode, at lade være at udfordre dem og helst lade dem være helt i fred. På den vis er det lykkedes Far at at bevare alle sine fordomme om McDonals. Ved … Læs resten →

 

(Far blev iøvrigt også kaldt en speltdame i forklædning forleden på Facebook og selvom det var af en jyde, er der måske noget om snakken) 

 

 

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *