Dette er ikke en nød – ny kunst til justitsministeriet – Nødløgn

Det mest brugte begreb i tiden er uden tvivl NØDLØGN. Bagrunden for begrebets popularitet er at top-embedsmænd i justitsministeriet er blevet frifundet i forbindelse med at de har konstrueret en løgn over for Folketinget. Det var nemlig en nødløgn.

I #Farsunivers vil vi gerne sætte spot på dette demokratiske begreb og har derfor skabt et kunstværk vi vil forære justitsministeriet.Vi kalder kunstværket  "Ceci n'est pas une noisette" eller for de ikke så sprogkyndige "Dette er ikke en nød" Vi kalder kunstværket  “Ceci n’est pas une noisette” 

(for de ikke så sprogkyndige “Dette er ikke en nød” og de særligt botanisk interesserede kan jo nok også godt se det ikke er en hasselnød) 

 

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *