Når børn opbygger Nej-resistens

I #Farsunivers har vi på det seneste oplevet en form for nej-resistens hos den to årige knægt. Nu vil nogle sikkert sige  “ja sådan er det, han er kommet i trods alderen”, men Far ved nu nok bedre, det er alt sammen svigermors skyld.

Det hele startede for nogle uger siden, da Mor og Far skulle til London i en forlænget weekend. Det var konfirmationsgaven til den 14 årige, så det var kun konfirmanten  der skulle med, derfor have de altid beredvillige bedsteforældre tilbudt at passe den to-årige.

Knægten glædede sig og pludrede i dagevis, inden rejsen, kun om mormor og morfar. Der var da også lutter glæde at spore i hans sind, da Mor og Far drog afsted og han lihge havde tid at kastede et håndtegn og et “haj, haj” til de rejsende på deres første længere rejse uden mindstemand. Det var nogle lidt skuffede forældre, der tog afsted for de havde jo nok forventet at knægten udviste i det mindste lidt tegn på savn. Men det gjorde han ikke, ej heller i de fire dage Mor, Far og storebror var afsted.

Da Mor og Far igen fik jysk muld under fødderne og kørte til Kolding for at hente den lille hos Mormor og Morfar var resultatet da også at han ikke ville med hjem. De første 20 min i bilen gik derfor med at den lille underholdt med et højt konstant skrig, der læd som IHHHHMORMORUHHHHMORFARARGHARGHHVIIINIHHHHMORMORUHHHHMORFARARGHARGHHVIIINIHHHHMORMORUHHHHMORFARARGHARGHHVIIIN og så kan 20  min være rigtig lang tid i en bil.

Men det skulle vise sig at blive værre, da vi først kom hjem. For på 4 dage kan man godt udvikle en omsiggribende NEJ-resistens, hvis man har været omgivet af bedsteforældre der forkæler og siger ja. Når Far forsøger at opdrage at sigge nej, smider den lille sig på jorden og skriger indtil han får sin vilje eller selv bliver træt af sin vilje. Så i #Farsunivers må vi konstatere, at mormor alias svigermor igen har skabt ubalance i universet.

Nu er Far på folkemøde med hele familien, i aften kommer mormor og morfar for at passe ungerne mens Mor og Far skal optræde som henholdsvis politiker, lobbyist og klovn. Mon den knægten i de dagen bliver helt immun over for NEJ.

20140605_111702

Sådan reagerer den 2 årige, når der bliver sagt nej i #Farsunivers efter at have været på besøg hos mormor i 4 dage

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *