Mon sportsidioten har gennemskuet konsekvensen af skærmfri ferie? #Wm14 #TourDeFrance

Mor forslog at vi i lighed med sidste år holdt skærmfri, når vi drager ud i roamingland. Det betyder at vi i de næste 14 dage lukker ned for mobiler og alle de andre skærme vi er omgivet af til hverdag. I #Farsunivers er hele familien nemlig næsten konstant online, undtagen når vi spiser, for lige der er vi opmærksomme familiemennesker, også hvis det er journalister der ringer til Mor (som hovedregl Red.).

SåDan synes jeg egentlig også alle andre burde opfører sig når de spiser, men jeg må hellere overlade til andre at mene noget om det, selvom jeg nu egentlig også tror at alle har godt af en onlinepause ind i mellem, for lige at komme i sync med den fysiske verden. Derfor bakkede Far fuldstændig op om Mors skærmfri forslag

Nu sidder jeg i toget på vej til lufthavnen og tænker på om den sportsglade Mor har indset den fulde konsekvens af det skærmfriforslag for hendes indtag af WM finale og kongeetaper i Tour de France?

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *