Hvor stor skal den være for at virke skræmmende?

Ugens mest omtalte historie har vist været “8-årige bortvist fra skole: Viste tissemænd til pige i frikvarteret.”

En sådan historie giver grund til bekymring. Således også i Farsunivers, hvor Fars bekymring primært er gået på om knægten ville bliver sendt hjem fra sit besøg hos Mormor.

image

Selv i Farsunivers er man ramt så meget af politisk korrekt kønsangst, man man ikke tør løfte sløret

Alle risikoelementerne var nemlig til stede. Den 2årige blottede sig for sin kusine og selvom han stod halvt inde i køleskabet, så kulden gjorde fremvisningen minimal, var der tale om en tissemand, endvidere er svigermor ansat i skolevæsnet og så er der jo grund til at alle alarmklokker ringer.

Men vi har nu vendt problemstillingen og blev enige om den nøgne sandhed for os var, at man bedst løser sådanne problemstillinger gennem dialog.

Så vi har snakket med ungerne om, at det er dejligt og sjovt at løbe nøgne rundt efter, at man har været i bad hos mormor og morfar og at det i øvrigt er helt ude i hampen, når man i en skole bortviser 8 årige for at vise deres kønsorganer og at det blotter en samfundsskabt puritanisme som virker hæmmende på vores børns udvikling og mulighed for at udvikle et naturligt forhold til deres krop. Mon ikke også det viser  en leder der har mistet proportionssansen, selvom vi selvfølgelig ikke kender den fulde historien bag reaktionen.

Det har hende lederen i det svigerjyske hjem heldigvis ikke, så her løber stadig et par rollinger rundt med bar røv.

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *