Etniske konflikter blandt radikaliserede elementer i Valby

Her i weekenden bænkede Far sig sammen med den toårige, foran den nok så interessante sportsevent WM på kortbane. Eller vi satte os i hvert fald i sofaen og tændte for TV’et og inden vi kunne nå at slå væk, kom et par velproportionerede maskuline sportfolk vraltende ind over skærmen og stille sig op på en lille klods for enden af et bassin med vand i. Det fik den toårige til at hoppe op med armene i vejret og råbe “”KOLDIIING, KOLDIIING, KOOOLLLIIING….”

Far var en kende overrasket over, at nogle få amerikanske, franske og japanske svømmere kunne få den reaktion frem i ham. Indtil der gik en prås op for ham, det var knægtens mødrende ophavs langtidspåvirkning, der nu slog igennem – nogen som mere rabiate kræfter måske endda ville betegne som indoktrinering.

Mor tilhører nemlig en etnisk minoritet af Koldingensisk oprindelse, samtidig med at moderen er kulturelt belastet i en grad, så hun finder nydelse i at betragte elitær sportsudøvelse, primært spillet med hånd i maskulin udførsel. Alt det vidste Far godt inden de indgik i ægtestand, og det var også afklaret, at hvis dette tidsspille skulle spildes ud over resten af familien ville et fællesskab nok bedst kunne opnår gennem det fusionsramte hold KIF Kolding-København, der har hjemmebane i Brøndby.

Således har Far endda overværet opførslen af et stykke, hvor de spillede sammen med et hold fra Aalborg, dog uden at være specielt imponeret over hverken koreografi eller plot. Alt dette ufortalt, så undrede det alligevel Far, at den uskyldige lille dreng sad ved siden af ham i sofaen og udråbte en jysk by af sine lungers fulde kraft.

Her burde faderen nok have taget ved lære af alle de jyske krejlere og hestehandlere han har mødt i sit liv, samtidig med at han jo godt ved at man ikke assimileres væk fra sin etniske identitet blot ved at bo et andet sted.

Alt det gik op for faderen, da han sad den lille letpåvirkelige dreng i sofaen. Knægten bliver simpelhen hver weekend udsat for massiv påvirkning af den etniske jyde, hvor KIF Kolding-Københavns mundrette navn bliver til “KOLDIIING…” når moderen er alene med ham og tvinger ham til at udråbe det for alverdens verdenshjørner.

Det bekymrer Far, ikke kun den massive kulturelle påvirkning, men i det hele taget hvor radikaliseret det ellers sunde lille menneske kan blive, hvis ikke der gribes ind…..

Gode råd er dyre og under overvejelse

Embedded image permalink

Den letpåvirkelige toårige med sin Mor i et ubevogtet øjeblik foran skærmen ,hvor der råbes etniske gloser, den opmærksomme seer vil også bemærke logoet på moderens bluse, så censur er under overvejelse i #Farsunivers

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *