Fifty shades of dust

Mor har været ude at rejse og det sætter jo sit præg på familielivet for de tilbageblevne. Specielt den 2 årige har fundet det nødvendigt med konstant spørgen “hvor er mor hennn?” “hvornår kom mor kom hjem?”

Så på denne dejlige solrige morgen kunne Faderen meddele  den lille, at i dag kommer Mor hjem “jaaa, gave til mig” sagde han så med en gentagelse af det mantra, der har efterfulgt hver sætning om “savner mor”. Hvilket den beregnende Far behændigt har undladt at meddele moderen, hver gang han viderebragt at hun var savnet. Alt behøver jo ikke have en årsag eller i hvert fald behøver årsagssammenhængen ikke altid åbenbares.

Nu er valbyhjemmet beboet af morgenmænd, så det maskuline par nåede igennem snakket om moderens genkomst en del gange i morgenens løb, inden knægten kl. 7.04 kom ud i køkkenet og sagde “Far jeg vil gerne sove til middag NUUUU”

Det synes faderen jo nok var en kende tidlig, og forsøge at afdække årsagssammenhængen i denne ytring og det viste sig hurtigt at skyldes bemærkningen “Mor kommer og henter dig i børnehaven, når du har sovet til middag”

Knægten fik ikke lov at sove, men fik en forklaring og lov at være med til at gøre det, som den solrige morgen afslørende hjemmet trængte til og som indbefattede både støvklud og støvsugning.

Det foregik fokuseret, målrettet, effektivt og frem foralt hurtigt, som kun mænd kan gøre det (og som nogle kvinder ville kalde overfladisk)

Således kunne kunne den forventningsfulde fader og den spændte  søn forlade det lille Valby hjem før kl. 8.00 med bevidstheden om at hjemmet nu nok ville tilfredsstille moderens behov, når hun vendte hjem til en onsdag aften i familiens skød.

Men på vej ud af døren så faderen pludselig noget han havde overset og som i en del sarte kvindesjæle ville kunne udløse ægtskabelig udfordringer af “Fatal Attraction” dimensioner.

håndjern

Sket er sket, tænkte faderen på vej til arbejde og var bare være glad for at Mor hverken har læst eller set “fifty shades of grey” så hun tænker nok bare “der ligger et par håndjern, så har Far nok leget med ungerne” eller det håber ham gammelfar i hvert fald.

Velkommen hjem Mor

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *