Rengørings betydning for speltunger #Farsunivers

Mor har sat hele familien igang med forårshovedrengøring – hvilket egentlig er ok, hvis ikke lige det var fordi det er anden gang i denne weekend. Anledningen er at mødregruppen kommer på besøg og så er det jo nødvendigt, for man ved jo at 3årige går særdeles højt op i rengøring.rengøring

Far havde ellers taget sine forholdsregler og for måneder siden skrevet i sin kalender “mødregruppe – se at komme væk”. Han havde bestilt bord til brunch ude i byen til ham og de store unger, som godt kunne se fornuften i ikke at befinde sig fysisk i det lille Valbyhjem når det blev invaderet af de empatiske mødre og deres ultra sensitive børn (Ingen af ungerne er i øvrigt sensitive børn i diagnostisk forstand, i hvert fald ikke når de ikke befinder sig uden for mødregruppen, men selv en maskilin hårfør Far kan bliver hyper sensitiv når han træder ind i mødregruppens rum Red.)

Far har én gang oplevet mødregruppen og alle ungerne for fuld udblæsning, hvor han havde fået lov at lave mad til dem og oplevede hvordan selv hans eget relativ stabile søn ændre karakter i at blive set, målt, vejet og sammenligner på den måde som kun 8 mødre på en gang kan observere på. Så klog af skade havde han planlagt ekspedition denne søndag formiddag, men en kende for sent i forhold til at deltage i forberedelserne og så er det bare at bide tænderne sammen og tænke på fædrelandet (eller det moderlige ophav)

Det ramte også den 12årige, som fik til opgave at lave gramhams(spelt?)pølsehorn (da alle jo ved at 3årige er vilde med det lidt mere fiberrige brød, var det vigtigt med det grove mel sammen med økopølserne) og salat.

Men nu er vi ved at have forberedt mødrenes møde med hinandens forventninger og kan nå ud af døren inden den specielle feminine afslappedehed indfinder sig i Valbyhjemmet. Faderen har så også undret sig over, hvilke drikkevarer, de skal drikke til pølserne, da der ikke er indkøbt øl, men har undladt at spørge, midt i den ellers meget afslappede stemning som opstår under sådanne forberedelser, for det er jo moderens gruppe.

pølser

Den opmærksomme læser vil måske bemærke at der ikke er meget øko over pølserne, men det behøver mødregruppen jo ikke at vide når de først er godt stegt

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *