Ny undersøgelse: Medført effektivisering, at mænd nu står for hjemmets toilet rengøring

En ny undersøgelse viser, at det som oftes er mænd, der står for rengøring af toilet og badeværelser i private hjem (1) i Danmark. Det menes at det netop er denne udvikling, der har medført en række revolutionerende teknologiske nybrud i rengøringsmetoderne af netop disse vådrumsarealer. 

Læs også Derfor er mænd bedre til husligt arbejde

Fruen blev begavet med denne yderst effektive rengørings artefakt, som Far var helt sikker på ville rationaliserer rengøringen i villaens vådrum, samtidig med den ville forbedre indeklima og ikke mindst duft.

Fruen blev begavet med denne yderst effektive rengørings artefakt, som Far var helt sikker på ville rationalisere rengøringen i villaens vådrum, samtidig med den ville forbedre indeklima og ikke mindst duft.

Farsunivers er der en selvforståelse af at være first mover og er derfor også hoppet med på bølgen. Gadget freak faderen havde store forventninger til investeringen i det nye system CLEAN – home fragrance som stillede en betydelig rationalisering af vådrumsrengøringen i sigte. Den effektivitetshungrende fader havde på bedste maskuline vis ikke fået læst hele produktsbeskrivelsen eller brugsanvisningen i gennem og burde måske nok have været på vagt for et produkt, der købes gennem nicehair.dk – men fordelene synes så åbenlyse, at det bare måtte prøves.

Investeringen var begrænset, da hele rengøringsproduktionapparatet inklusiv beholder og det duftende rengøringsmiddel kunne fås for under 400 kr. og der tilsyneladende ville være til et års drift.

Installationen var nem og kunne foretages væsentlig hurtigere end den lørdagshovedrengøring, som Mor Far havde forhandlet sig frem til var livsnødvendig hver lørdag. Den kunne foretages unde brug af værktøj, og var nærmest designet, så en kvinde af Mors kaliber ville kunne foretage den uden maskulin hjælp, men det tænkte Far ikke der var grund til at nævne i første omgang, men blot have i erindring når den skulle skiftes ud.

Så efter 15 minutter havde Far klaret lørdagsrengøringen og måtte bukke sig for reklamerne, for hele badeværelset duftede betydelig bedre end når Far havde været igang med lørdags knofedt i timevis.

Det nye nye system CLEAN - home fragrance rengøringssystem, som på under et kvarter var installeret og klar til brug.

Det nye nye system CLEAN – home fragrance rengøringssystem, som på under et kvarter var installeret og klar til brug.

Derfor var Far måske også temmelig overrasket, da Mors aggressive stemme pludselig aggressivt gjaldede gennem det weekendstille hus, med spørgsmålet “Skulle du ikke have gjort rent på badeværelset” for det synes han jo han havde gjort.

Men sådan er det nok med innovation og det at være firstmover, der er nogen der skal gå foran og de bliver ikke altid anerkendt i deres samtid, og måske er også det kønsbestemt.

Læs også Ska vi overlade barsel til kvinder, de er jo vant til det huslige

(1)Undersøgelsen er en rundspørge foretaget i uge 21 blandt en god ven af far og viser at både han og Far er dem der primært står for rengøring af vådrumsarealerne i hjemmet – se mere

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *