At foretrække asatroende nationalister frem for speltkvinder 

Farsdag bød på invitation til romantisk frokost med fruen (godt efter at have været udsat for grundlovstale om at det er 102 år siden at tyende og vist også kvinder fik stemmeret)

Men pludselig ændrede den 5årige planer, hvilke fik store konsekvenser for forældrendes romantiske planer. Knægten skulle nemlig have været på besøg hos en kammerat hele dagen, men desværre måtte han kammeraten aflyse. 

Derfor måtte forældrens skumle  planer også ændres og noget måtte ske. Valget stod mellem Middelaldermarked med voldsomme ridderslåskampe eller Børnefestibal med en masse kulturelt udfordrende musiske oplevelser. 

Det var en megasvært valg for den lille knægt, som genetisk er disponeret for valgvanskeligheder, som søn af en Far der helst ikle vil gå glip af noget og en radikal Mor, der bedst træffer valg der ender på måske. 

Men det blev nu alligevel Mor der skar igennem, da hun sagde “der er bare kanonmange mennesker til Børnefestibal og Far slår nok bare nogen af speltkvinderne ihjel igen”

Det synes Far  var en lidt voldsom udmelding, men så opridsede Mor lige oplevelsen og Fars reaktion sidst de var til børnefestibal i speltdistriktet, så nu skal valbyfamilien til Middelalderfestival og slås med riddere. 

For da Far først fik ihukommet oplevelsen med speltkvinderne på Børnefestibal, var han ikke utilbøjelig til at give Mor ret i at Fars slåskampe ville blive større i selskab med speltkusserne på Østerbro end med de asatroende nationalistiske ridderne i Valby. Læs her hvorfor…

Undskyld speltmor ku du gøre plads til andre børn end dit?

image

Far krabbede sig forsigtigt frem til scenen på BørnefestiBal og prikkede den velplejede modne speltmor, som stod helt foran på skulderen og spurgte om ikke hun kunne sætte sig ned. Hun vendte sig med et let smil på læben og rystede hovedet. Far sagde lidt mere bestemt til hende; “men der mindst er 50 børn som ikke kan se bag dig,  når du står op” men blev mødt med denne attitude…læs mere om den oplevelse her 

Dagen startede ellers så smagfuldt, hvor Mor og unger havde begavet Far med alle hans fortrukne fødevarer 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *