Det er jo lidt feminint at spise grønt

Far kom til at flashe lidt grøn mad på Instagram i aftes, og straks blev han opsøgt af en god bekymret ven, med en nødration af proteinrige melorme og fårekyllinger. Det vakte appetit hos den femårige – og kvalme hos Mor. 

Da Far landede i #Farsunivers efter en uge ude i verden, var det en lise for Far at gå ud i den lille urbane Valbyhave og plukke urter til de fredagsfisk Mor havde købt.

Grøn identitesskabelse på instagram

Grøn identitesskabelse på instagram

Far skaber sig helt ligesom de andre unge, så der var ikke plukket mange urter før de røg på Instagram for lige som at styrke den grønne identitet, og det gør man jo bedst med en story på insta.

En ting den SoMe bevidste Far måske ikke have været så opæksom på, var at han også styrkede sin pluralistiske kønsidentitet.

I hvertfald kom der i aftenens løb hurtigt kommentar om ikke drengene manglede lidt protein, tilknyttet et billede af bøffer på grill og en komentar om at hans Mor også altid elskede at dele blomsterfoto.

Læs også Når mænd og kvinders planer koliderer

Det Far troede var et venskabeligt drilleri (mobning!) på de sociale medier viste sig her til morgen at være en oprigtig bekymring. Så den gode ven dukkede op med et maskuling proteinboost til de udhungrede drenge i Farsunivers.

Proterinrige melorme og fårekyllinger i nødration, så de mandlige hormoner kan blomstre i farsunivers

Proterinrige melorme og fårekyllinger i nødration, så de mandlige hormoner kan blomstre i farsunivers

Far synes nu iøvrigt slet ikke at hans mad var specielt proteinforladt, men måske er han han ikke helt så maskulin

Meunierestegt rødspættefilet, grønne #asparges & Sauce Mousselin, en håndfuld friske ærter, lammefjordsgulerødder vendt i olivenolie og stødt koriander toppet med #strandkarse-majo, & havens urter #simpleCooking i #Farsunivers  #CitronVerbena #løvstikke  #timian i blomst og lidt #dild til de nye etniske kartofter fra #Samsø

Meunierestegt rødspættefilet, grønne #asparges & Sauce Mousselin, en håndfuld friske ærter, lammefjordsgulerødder vendt i olivenolie og stødt koriander toppet med #strandkarse-majo, & havens urter #simpleCooking i #Farsunivers  #CitronVerbena #løvstikke  #timian i blomst og lidt #dild til de nye etniske kartofter fra #Samsø

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *