Medieforlig i børnehøjde

Hold op med at skændes” råbte den 5årige over morgenbordet, for at afbryde Mor og Fars lidt højlydte diskusion om medieforlig, public service og det originale påfund Danflix.

For at berolige den lille dreng og overbevise ham om at Mor og Far blot var lidt uenige om udsigterne til hvordan man i et oplyst demokrati sikrer borgerne adgang til information og kultur sagde den afbalancerede Far “vi skændes skam ikke, vi snakker bare om hvordan Ramasjang skal være når det skal laves om

NAAEEJJ I må ikke lave om på Ramasjang” råbte den 5årige fan og det måtte forældrene jo så love, mens de krydsede fingre for at de besluttende parlamentarikere ikke helt får afviklet DR i deres bestræbelser på at lave moderne kommerciel folkeoplysning….men det kan Far jo så ha en holdning til andre steder end over morgenbordet i #Farsunivers – og det kan man så se her

Læs også Er Grundtvig tør? #miljøskade om hvorfor DR udfordre de stakkels børnefamilier

Og

Hvorfor er det de, som snakker om danskhed der skærer i dansk public service og hvordan Far kom med i MGP

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *