Jeg så julemanden kysse svigermor – bristede illustrationer i #Farsunivers

I #Farsunivers har den 5årige meddelt at julemanden ikke findes, og at ham der er kommet med gaverne i det lille valbyhjem ligner far, og det til trods for at julemanden sidste juleaften kyssede mormor, ALTSÅ…som om far kunne finde på det.

Et dilemma i mange børnefamilier er hvornår det skal afsløres at julemanden ikke findes (i visse familie er der samme dilemma omkring Gud, men ikke i Farsunivers…… siger Mor. Red.)

Dilemmaet med julemanden har den 5årige i Farsunivers, så helt selv løst. Selvom knægten fra første december, med begejstring har taget mod de gaver som julemanden har hængt på den julekalender Mor har broderet (flere har stillet større spørgsmålstegn ved mors evner og tålmod ud i den kunst end julemandens eksistens, men det er ganske vist).

Se også: Skal man absolut lyve for sine børn når det er jul?

Men undervejs på decembervej er knægten så påbegyndt en efterforskning af fænomenet. Det første indicie kom, da den (ellers voksne!!!) 18årige bror kom til at sige “tak mor” for den adventsgave, der pludselig var på hans broderede julekalender fra barndommens land. Det noterede den 5årige sig med stor alvor og nævnte flere gange i forberedelsen af den store retssag, han havde under forberedelse.

Se mere om jul i farsunivers 

Et andet indicie var erindringen om at julemanden havde haft Fars smukke og tindrende blå øjne. Et bevis i rækken, som var opsamlet og gemt i hukommelsen fra han var helt lille. Sidste år var det nemlig svigerfar der var inden i julemanden. En årsag til det, var at familien godt var klar over mindstemands mistanke og konstante efterforskning af sagen. Derfor havde den beregnende ældre svigermand, da også iført sig solbriller, så han ikke blev afslørret af øjnene. Dog begik han den store og fatale fejl, at give svigermor et ordentlig smækkys på vej ud af døren.

Da Far så det frøs blodet til is, for lige der var det hans klare opfattelse, at den knap så eftertænksomme svigerfar havde afslørret hvem der var inden i julemanden, for hvem andre end netop ham kunne finde på med begejstring, at kysse svigermor. Men sådan så den lille dreng åbenbart ikke på det, for han synes tilsyneladende det var helt naturligt at julemanden kyssende hans elskelige mormor. Så Far kunne endnu engang konstatere at der er himmelvid forskel på hans svigermor og hans søns mormor.

20171225_072944Så illustrationen bristede, da han med usvigelig sikkerhed kunne fastslå ligheden, men heldigvis findes der stadig drillenisser, men det er en ganske anden historie.

Læs også Med lidt rettidig omhu er det nemt at gøre sine børn jule ulykkelige

Hvornår forundringen over smækkysset til svigermor så artikulerer sig er en helt anden sag.

20171223_072708

20171223_072728

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *