Det havde nok været nemmere at få det fjerde barn – 11.dec #Farsunivers #NuMedHund

Man kan godt blive lidt presset af en hund som ikke rigtig kender klokken

Et juleeventyr om en moden mand og genvordighederne med at blive hundeejer 11. Dec

Far havde taget initiativ til en dejlig lang fælles julemorgen, da han alligevel var oppe, fordi han var blevet vækket af en fugtig snude mellem sine baller lidt i 5 om morgenen. Det var hurtigt blevet efterfulgt af hundebjæf, hvilket øjeblikkeligt fik far ud af fjenderne med bevidstheden om at det ikke var en våd drøm, men den skinbarlige virkelighed i at leve sammen med en hund. En så dejlig lang decembermorgen synes Far alligevel ikke familien skulle snydes for, så han og hunden vækkede den 8årige med et kram, som så råbte;

“Gå væææk, jeg har Gastronomi” da han følte sig en kende presset af den lille ny hund og hans tunge far på morgenkvisten i #farsunivers #NuMedHund (dog vil vi ikke udelukke han mente klaustrofobi. Red)

Det delte den underfundige fader selvfølgelig straks på de sociale medier og det blev med det samme efterfulgt at kommentarer som “Og så alligevel….. han er jo din søn😏” og “Gastronomi må han have arvet fra faderen – og dét er da ikke så dumt”

Det skal Far ikke kunne udelukke, for han er jo nok lidt madglad og det kan da både ses og mærkes. Men hans pointe var faktisk en anden og meget mere skræmmende nemlig, at knægten lød som Vivian (Lillemor) fra “Jul på Vesterbro” så far have overvejet om knægten mon havde arvet det fra moderen.

Døm selv

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *