Det havde nok været nemmere at få det fjerde barn – 13.dec #Farsunivers #NuMedHund

at lave den til…” svovlede den udfordrede Far på en højhellig 3. søndag i advent, som han nok havde nok forventet skulle bruges til noget med gløgg, Lucia og at komme hviledagen i hu. Han havde i hvert fald slet ikke regnet med at skulle fabrikere en aerobic power stepbænk….. til en hund….

Et juleeventyr om en moden mand og genvordighederne med at blive hundeejer 13. dec.

Advarsel om uhensigtsmæssig sprogbrug, hvis du klikker…

Hvordan var det endt med at Far brugte sin søndag med at skændes med en hund?

Tjaaa det hele var startet med Mor begejstret var kommet hjem fra sin nye guru alias hundefysioterapeuten og ekstatisk fortalt, hvor øvelser som hunden (eller måske hende) skulle lave for at opnå den ultimative lykke eller noget i den stil. Far havde måske ikke fået fat i alle detaljerne om hvordan en hund (eller hun) får trænet sine akillessene og hvordan man laver en aerobic power stepbænk til hunde.

Det havde Mor nok også gennemskuet, så efter hun var kørt på en en julegaveindkøbstur, som traditionen byder hver adventssøndag, sendte hun lige en besked med en tekst der lød noget i retning af “den så sådan ud og jeg har købt det der skal bruges til den, som står inde på hundens værelse og han skal nok hjælpe dig”

En sådan besked skærper jo en hver ægtemands opmærksomhed på at der nok var opbygget nogle forventninger om at han havde lover at løse en opgave i weekendens løb.

Så Far entrerede den store knægts, som nys var flyttes hjemmefra, værelse og som vist var ved at blive omdannet til et dyreunivers. Her havde fruen opstillet råvarer fra det lokalebyggemarked, og altså nu sendt en vejledning aka et foto af fødder og aerobic power stepbænk, så det var jo bare at gå i gang.

Og det var så her det gik op for Far hvem fruen havde henvist til, da hun i sin elektroniske besked havde skrevet “han skal nok hjælpe dig” for umiddelbart havde Far jo nok tænkt, at det var den yngste knægt som egentlig var ham der havde fået hunden. Men knægten var ikke hjemme, til gengæld havde hunden en klar opfattelse at han var ham.

Og det var jo nok meget symptomatisk, for hvordan #farunivers “NuMedHund havde udviklet sig

Men det er en ganske anden historie….

Mor, søn og hund i spændt forventning om, at skulle i gang med aerobic power step eller hvad man nu lavet men en klods flamingo viklet ind i Plastfolie og toppet med tæpper og rigelige mængder gaffatape

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *