Det havde nok været nemmere at få det fjerde barn – 15.dec #Farsunivers #NuMedHund

“Jeg kører lige ned til Køge og besøger Krummes søster” sagde Mor en eftermiddag “øhhhh hundens søster????” spurgte Far forundret…..

Et juleeventyr om en moden mand og genvordighederne med at blive hundeejer 15. dec.

#Farsunivers er #NuMedHund og læsere af denne blog, vil vide at der er forskellige opfattelser af hvilken konsekvens det skal have for ens liv.

Det maskuline familieoverhoved har affundet sig med, at der nu blev arrangeret hundelegeaftaler og at der derfor kom venindehunde rendende i tide og utide. Men alt har jo sin pris og Far havde så i den forbindelse, fundet én fordel ved Corona, nemlig at legeaftalerne havde begrænset sig til haven, så han ikke skal have hundebesørgende rendende inde i sit hus eller på bord og i seng.

Læs Hundelegeaftaler, nej vel!! Det havde nok været nemmere at få det fjerde barn – 14.dec

Alligevel blev Far lidt overrasket da Mor i weekenden sagde “Jeg kører lige ned til Køge og besøger Krummes (Hunden i Farsunivers) søster” faktisk så overrasket, at han ikke lige fik svaret med det samme.

Hvis han gravede dybt ned i erindringen, havde han muligvis godt hørt noget om at de (kvinder) der havde købt hvalpe fra gadekrydset i Middelfart, hvor familiehunden stammede fra, havde lavet en facebookgruppe. En facebookgruppen hvor de kunne dele alt det som er nødvendigt for hunde-søskende og som i fars bevidsthed var lige omkring ingenting, men når det kom til Corona-kulrede midaldrende kvinder nok kunne nærme sig freudianske terapibehov.

Far havde dog ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at det skulle medførere at HAN skulle på familiebesøg i weekenden og da slet ikke hos en hund.

Mens han stod og talte på fingre, om hvor mange hvalpe der egentlig havde været i kuldet og hvor mange weekender, der kunne gå med at hunden og Mor skulle besøge hundesøskende, samtidig med han overvejede hvor aktive hvalpene egentlige var på Facebook, nåede Mor at spørge “Skal du med?”

Den uforberedte Far overvejede lige om han skulle svare “Som om – og hvad bliver så det næste at vi skal til fætter/kusinefest for hundene og deres bastardafkom” men vidste med sig selv, at fruen ville sige noget med, at bare fordi Far var enebarn, så skulle han han altså respektere andres behov og vidste ligesom med sig selv, at den diskussion måske ikke skabte en bedre verden, så han svarede i stedet “Jeg havde egentlig planlagt at lave den der rampe, som du gerne vil have jeg laver ned ad trappen ud til haven, så den lille hund selv kan gå ned” og den kunne Mor jo ligesom ikke stikke, og Far måtte jo så i gang med at tømmerére, mens han kunne gå og tænke over hvem der egentlig havde trukket det længste strå….

Men det er en ganske anden historie….

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *