Når hunden æder Internettet – Det havde nok været nemmere at få det fjerde barn – 16.dec #Farsunivers #NuMedHund

Den stadig større mængde hjemmearbejde, skaber udfordringer, specielt for en hundefamilier, i dag spiste vores køter internetforbindelsen

Et juleeventyr om en moden mand og genvordighederne med at blive hundeejer 16. dec.

Der er sikkert en udfordring for de fleste med stadig mere hjemmearbejde. I #farsunivers har vi heldigvis rimelig meget plads og oven i købet et tomt værelse efter den ældste er fløjet fra reden.

Det værelse havde Mor næsten fået indrettet til den lille ny hund, og så var det jo en fantastisk foræring, at vi endnu engang er tvunget til at arbejde meget mere hjemmefra samt at Mor fik ondt i nakken af bærbare arbejdssituationer.

I farsunivers er vi nemlig lige nu tre voksne, der arbejder hjemmefra og så var der en åbenlys grund til at gå i gang med at indrette mors planlagte hundeværelse til kontor, særligt, hvis ikke det skulle blive hende der endte i sengen med arbejds PC’en.

Far vurderede at det skulle gå stærkt med at rede værelses fra en skæbne som hundeinternat, så Far greb den første chance, hvor han følte sig alene hjemme (med hunden skulle vise sig) mens Mor og Datter var begravet i onlinemøder og onlineundervisning andets steds, til at få indrettet det ekstra værelse til kontor.

Så der blev sat hæve-sænkebord op, installeret ekstra strøm og sat lidt IT udstyr op. Det gik det rimelig smooth, da hunden havde holdt sig rimelig i ro og bare lå og gnavede i sit ben, mens Far kravlede rundt på gulvet og snart var den stolte husejer klar til at sætte strøm til kontoret.

Da sagde det BANG efterfulgt at hyl fra kælder og kvist med edder og forbandelser over, at der hverken var strøm eller internet og hvordan skulle man kunne lave noget uden.
Far råbte beroligende tilbage til de to furier, at der kun gik et øjeblik, så havde han skiftet sikringer og strømmen ville vende tilbage, mens han knurrede nogle mindre pæne ting til den lille hund.

Det var nemlig ikke sit kødben den havde ligget og gnavet i, men ledningen som Far ved ved at installerer og da han så satte strøm til, var den kortsluttet. Lige et øjeblik var han ved at ærgre sig over, at han ikke var startet omvendt, og havde sat strøm til inden hunden var begyndt at gnave…..

Men det er en ganske anden historie

Hvad hundetænder kan gøre
Hvem mig?
Far er til gengæld helt sikker på at under normale omstændigheder ville denne samling af en synlig ledning ikke leve op til Fruens æstetiske standard, men ved på den anden side også at hun vil acceptere det, og oven i købet med et lille fnis, når han fortæller at årsagen er at finde i de nye tænder hos den lille hvalp.

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *