Det er noget lort med den vuggestue

Knægtens er vældig glad for sin vuggestue, specielt er han vild med et par af pædagogerne og her står Michael og Eva højt på hitlisten. Formodenligt er disse følelser gengældt, spørgsmålet er så om de pædagogiske følelser også omfatter hans fædrene ophav. Far har ellers løbende bakket op om den pædagogiske praksis som han da også løbende har skrevet om i Kunsten at vælge arbejdsweekend i vuggestuen eller I folketinget har de lagt øre til at ‪#‎Farsunivers‬ ikke har kunne uddele kanelsnegle i vuggestuen – Faderen er imidlertid ikke helt sikker på, at det er taget i opfattet i den positive ånd det er skrevet, da  følsomme pædagogiskesjæle sikker kan opfatte det mere som udfordring end opbakning.

Under alle omstændigheder er Far nu udfordret. Det startede alt sammen med at Eva en enkelt gang eller to, har bemærket at Far er en kende glemsom og har glemt bleer til knægten. Det er til ovenikøbet blevet højlydt bemærket, men sådan er det jo nok når næsten perfekte mænd fejler, så skal de kanøfles.

I sidste uge, havde knægten et par sygedage, så derfor havde Far naturligt nok glemt at pædagogen før weekenden smeddelte, at der manglede bleer. Så da Far stod i garderoben og kom i tanke om de manglende bleer, blev han skrækslagen for at han nu igen ville blive udsat for mobning. Derfor handlede han lidt proaktivt og gik ind på stuen og sagde med høj klar røst, at han havde aftalt med den 2årige, at når han blev hentet allerede kl 14 ikke behøvede at have nye bleer med, da han ikke ville lave stort i bleen. De behøvede derfor  ikke skifte ham og at de altså ikke havde glemt bleer, men blot prioriteret.

Det tog pædagogerne på stuen grinede imod, som de så ofte gør når Far fra morgenstunden kommer med seriøse indspark til den pædagogiske hverdag.

Udfordringen opstod først da Mor hentede knægten (og i øvrigt havde bleer med) Det var Michael og Eva der tog i mod og forklarede den måbende Mor, at Far skal skyldte kvajekage, da knægten ikke havde levet op til aftalen om ikke at lave lort.

Mor kom lidt overrasket hjem og fortalte om Fars gæld, og spurgte hvad han nu havde rodet sig ud i. Det krævede en del forklaring, men hun endte med at forstå, og rystede opgivende på hovedet, da hun så de planer Far og søn, havde for at betale deres gæld. En scene som kom til at minde om en Filmnoir om familiær narkogæld i Brooklyn.

Men de to mænd i familien var fast besluttede på at bruge deres søndag eftermiddag på at producere en passende kvajekage. samt lavet et fad hvor illustreret af den to årige og også lavet et kvajekort.

Så det kan nok være de er spændte på om det bliver modtaget i den ånd der er lavet i eller Far igen bliver udsat for verbale pædagogiske overgreb.

20141116_165245

kort

lort5

En forundret pædagog tager imod en lækker kage fra en betuttet knægt, mens hun grinende bemærker at den er edder ulækker, mens far forsikre at den kan spises og ikke indeholder sukker, så den lever op til sukkerpolitikken (Far er nok ikke klar over at de 400 g flormelis, af nogen kan betragtes som en overtrædelse. Red.)

Tidligere har Far udfordret sukkerpolitikken i vuggestuen eller måske var det i virkeligheden Far der blev udfordret af sukkerpolitikken, men det kan I selv læse om her

lort4

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *