Etniske minoriteter manipulerer med vores Dannebrog

I #Farsunivers er vi yderst opmærksomme på visse af de etniske minoriteters manipulerendende tendenser. Vi oplever ikke kun truslen i gennem medierne som jo ellers ikke holder sig tilbage, nej vi har dem tæt inde på livet i Valbyhjemmet.

Men  nu har den ellers humanistisk og forstående fader fået nok.

Jo mere man omgås disse etnikere jo tydeligere finder man disse tilbøjeligheder

Faderen har specielt mødt denne tendens hos de sydjyllandske nationaliteter eller mere præcist hans ægteskabelige endeligt.

Som kendere af #Farsunivers vil vide er Mors etniske oprindelse kollingensisk, Mor er sportsfreak (tilskuer til KIF kolding (benægter at sige København som de retteligt hedder fordi de er flyttet til Brøndby, men nej) og stor ynder af sydjyllandsk mad, specilet sovs (ja sovs med mel, smør og bag det så til en tyk klæbrig masse som ka hænge ved)

se f.eks. Sovs eller sauce – genetik eller social arv eller Etniske konflikter blandt radikaliserede elementer i Valby

Fars antropologiske kendskab til etniske minoriteter tager sit udgangspunkt her, og at opbygge en angstprovokerende holdning på baggrund af empiriske undersøgelser byggende på en undersøgelsespopulation på én, er vist alt rigeligt i moderne politik.

Med den baggrund har han nu fundet det definitive bevis for de etniske minoriteteters evne ud i manupulitation og at de langsomt overtager vores land. I hvertfald fald er her bevis for at de nu har bemægtigetede sig Dannebrog og forsøger at gøre det til deres.

Her er det fanget på video, hvor en uskyldig lyshåret dreng er hjernevasket til at have en helt fejlagtige opfattelse af det nationale symbol Dannebrog, og hvad bliver ikke det næste? At vi skal flytte vores bolig eller arbejdsplads derover?


Posted from WordPress for Android

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *