Vi kan godt være enige om den ikke skal op i møblerne, vel svigermor? – Det havde nok været nemmere at få det fjerde barn – 17.dec #Farsunivers #NuMedHund

Et juleeventyr om en moden mand og genvordighederne med at blive hundeejer 17. dec.

Når man får sådan en lille ny hund ind i ens hjem, er det utrolig vigtigt at hele familien er enige om hvilke regler der skal gælde, for ellers kan de give anledning til store konflikter. Så langt var Far, Mor og børn enige forud for at #FarsUnivers blev #NuMedHund

Derfor forslog det maskuline overhoved, at den ikke skulle sove i samme værelse som de humane medlemmer af familien. Men det kunne der ikke helt opnås enighed om, for det kunne jo være mindstemand kunne falde i søvn med en hund i sin seng, hvilket kunne føre til mere fred i forældres soveværelse. Det var jo et incitament en Far kunne forstå, så det blev der opnået en vis koncensus om, når bare hunden ikke invaderede Fars seng.

Men kan vi så ikke godt være enige om den ikke skal op i møblerne i resten af huset, vel?” “jooøh” var det tøvende svar fra mor med et blik på familiens sarte grå sofa og så var den jo lige som på plads.

Men som så ofte før, viste der sig en slange i paradis!!!

SVIGERMOR

Hvordan kan den jyske svigermor så være skyld i at hunden i det lille Valbyhjem, pludselig begynder at hoppe op i sofaen, spørger mange sikkert sig selv og overvejer om der mon skulle ligge en vis fordomsfuldhed i det.

Det har en helt naturlig forklaring. Far havde i mange år argumenteret i mod at familien skulle have en hund, med blandt andet argumentet, at med sådan en i huset, ville det stort set ikke længere være muligt, at tage på ferie. Det var blevet mødt af modargumenter fra knægten, at mormor da bare kunne passe den, hun elsker jo hunde.

Så da Far var blevet overtalt til hundeindkøb og efterårsferien oprandt, måtte det stå sin prøve, så hunden ind i bilen og op i luksus-autostolen og afsted til Jylland.

Her tog den hundegale mormor glad i mod hunden og den lille valbyfamilie kunne fortsætte til deres feriedomisil, hvor hunde ikke var velkomne.

Familien var kun lige ankommet til det vestjyske sommerhus, da en SMS tikkede ind fra SVIGERMOR med denne tekst “Mormor og en lille træt hund, slapper af efter en tur ved fjorden” efterfulgt af dette foto af svigermors sofa og…..

Så nu er Fars sofa ved at skifte farve fra “sart lys grå” til “dust mørk grå”

Far skal vist have sendt en passende tak til Mormor for pasningen

Men det er en ganske anden historie

LÆS OGSÅ

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *