En dag i politikerens liv, set fra den anden side

Det lille Valbyhjem er præget af valgkamp. I realitetet betyder det, at unger og Far har indgået en uudtalt overenskomst om, at minimere den politiske snak og holde Clement og andre konfliktskabere væk fra stuen. Det er rimelig nemt for Mor pakkede nemlig kufferten for en god uge sidden og flyttede ind på pigekammeret hos Mor og Far i det sønderjyske.

Læs også En politikergemal er nr. 2, men der må være en kant #JeSuisHenrik

image

Lørdag aften kom den politiske Moder så på besøg i valbyhjemmet. Far havde sørget for at alle ungerne var vandkæmmede, havde ryddet op på deres værelser og nu sad bænket i andægtig afventende tavshed rundt om bordet, mens det maskuline familieoverhoved stod i køkkenet og forberede middagen fuld af homoner og afrodisiaka. Gensynsglæder var naturligvis hjertelig omend den politikfyldte mor, hverken lagde mærke til vandkæmningerne eller de klinisk rene børneværelser. (Hun havde nok bemærket negationen. Red.)

Læs også Når blod er tykkere end politik

Særligt den 3årige kastede sin kærlighed over den genkomne Mor. Gensynsglæden var så stor at middagen ikke var overstået inden han begyndte at lægge et moderat fysisk pres på sin Mor om, at han ville puttes af sin Moar og helst NU.

Det kunne et moderhjerte ej stå for, så hun tog den lille i sin favn og gik op i soveværelser for at putte sig i ubetinget barnekærlighed. (og familien undlod behændigt, at forsætte når den lilles savn blev for stort, så fulgte de moderens Youtubekanal )

Faderen gik i køkkenet med en ømt og let forventningsfuldt smil og glædede sig over harmonien, mens han vaskede afrodisiakum af talkrenerne.

Læs også Insight information: valget udskrevet og de fatale

Efter en times tid var smilet stadig intakt, omend en smule stift, så den modne mand listede sig op ad trappen, da han gerne ville opleve hvordan gensynsglæden udspillede sig mellem moderen og familiens mindstemand.

Den forventningsfulde fader åbnede forsigtigt døren på klem og blev mødt af et syn som på et øjeblik erstattede libido med en omsiggribende følelse af omsorg.

image

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *