Kan en hund lugte affektionsværdi når den hæger? Det havde nok været nemmere at få det fjerde barn – 20.dec #Farsunivers #NuMedHund

Et juleeventyr om en moden mand og genvordighederne med at blive hundeejer 20. dec.

Nogle julekort har større affektionsværdi end andre. I år har Far sat særlig pris på et helt særligt fysiske julekort han har fået. Ikke kun fordi det er det eneste fysiske kort han har fået på privatadressen i år, men i særdeleshed fordi Far i egen selvforståelse er demokratifundamentalist, og derfor ikke kan forestille sig noget  større end at få kort fra folkestyret.

Far ved ikke om han skal tolke hundens handling som begejstring eller foragt, men Far er ikke kun skuffet, men også sur på hunden som han ellers havde stegt lever til fra morgenstunden og så vælger køteren alligevel at skambide hana affektion.

Men det er en ganske anden historie…

LÆS OGSÅ

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *