Selfie designet julekort til svigermor

Mange mænd frygter julen hos svigermor, således er det ikke i Farsunivers, men her hun også været ualmindelig heldig med svigersønnen. I år har han eksempelvis selv designet julekortet til hende.

Nogle vil sikker mene det er upassende at skrive om julegaven før den er uddelt, men Far er ret sikker på hun ikke er på nettet på en juleaftensdag, hvor hun er køkkenet, så derfor vil Far gerne dele den stolte glæde ved selv at have skabt.

Se også Nedfaren til svigermors julebord og opfaren

I #Farsunivers har Far selv designet alle sine “til og fra kort” til gaverne. Far er særlig stolt over dignet til svigermors gave, da der er lagt liv og sjæl i det, samtidig med at  sammantænkt med indholdet af julegaven fra svigersøn til svigermor.

Det varmer om hjertet når julekortet er hjemmelavet

Det varmer om hjertet når julekortet er hjemmelavet

Nogen kan måske af kortet regne ud at pakken indeholder en selfie stick, og det er ikke fordi hun har ønsket sig sådan én, men fordi hun har behov. Svigerforældrene er nemlig gået på efterløn og har købt rejser der fører dem verden rundt nogle gange. Det betyder jo man som moden kvinde har behov for chit chat med de nærmeste og der er det jo dejlig med de sociale netværk som f.eks. facebook – og vil man gerne udtrykke sig med andet end  emoji..

Der er også mange nydesignede emoji - her en af de mere tankevækkende

Der er også mange nydesignede emoji – her en af de mere tankevækkende

….som svigermor og hendes generation så flittigt benytter til at give deres udsagn en eller anden form for mening, så er en selfiestang nødvendig. Nu har hun nemlig også mulighed for lade en konstant strøm af selfies tilstrømme facebook, når svigerfar ikke længere vil stå model.

Svigermors mest presserende behov for en selfiestang bunder dog i, at hun nu vil have mulighed for at lade sit åsyn lyse over os, når hun på alle tider af døgnet vil tilsmile os med SMS og MMS fra den store verden i helt andre tidszoner (primært ved nattetid når man har glemt at slå lyden fra mobilen).
image

Se flere julehistorier i Farsunivers

Skal man absolut lyve for sine børn når det er jul?

Chancen for hvid jul øger risikoen for indesneet svigermor

Kastration med pigtråd har afløst julefreden i #Farsunivers

Nedfaren til svigermors julebord og opfaren

Og det skete i oktober engang at den gamle fader satte julen i gang

med røven på komedie i svigermors skød

Posted from WordPress for Android

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *