Julen varer lige til….svigermors orkan

Allerede i november engang påbegyndte Mor og Far en disput om hvor længe julen varer. 

Hvis man ikke tæller alle de mange pakkekalender og advents-julehygge-konfekt-og-klejner-dage op til jul med, så mente Mor julen blev overstået på få dage.

Far derimod havde talt sig frem til at den varede en uge. Et rimelig enkelt regnestykke; SVIGERMOR og svigerfar ankom til det lille valbyhjem lillejuleaften og Far skulle så henslæbe alle dagene frem til fjerdejuledag i svigermors selskab ergo en hel lang UGE.

Det regnestykke har den lykkelige valbyfamilie brugt mange andengradsligninger på at knække, uden dog at blive enige om resultatet. En ligning som i #farsunivers er noget i retning af “den oplevede tid” = “antal dage” x “svigermor” i anden

Endnu engang må faderen dog konstatere at der er forskel på maskulin og feminin tidsregning, da det blev som Mor og Svigermor havde aftalt. 
Så da faderen på trediedagen under samme tag som svigermor, må konstatere at meteologerne lover orkan og varsel om lukkede broer mellem landsdelene, synes en uge pludselig at være overkommelig. 

Han er nemlig pinlig bevist om, at for hver dag broen er lukket tilføres ligningen med “den oplevede tid” en proportional stigning x svigermor. 

Far er bare glad for det går mod lysere tider og at hans svigerfamilie er så festlig når nu julen varer helt til påske….i oplevet tid

Se også – Chancen for hvid jul øger risikoen for indesneet svigermor

Se flere julehistorier i Farsunivers

Skal man absolut lyve for sine børn når det er jul?

Chancen for hvid jul øger risikoen for indesneet svigermor

Kastration med pigtråd har afløst julefreden i #Farsunivers

Nedfaren til svigermors julebord og opfaren

Og det skete i oktober engang at den gamle fader satte julen i gang

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *