At få symbolske gaver som f.eks. et rivejern af sin svigermor

En del har spurgt Far om ikke han er lidt for meget ude efter sin svigermor, specielt i den søde juletid.

Det kan han kun afvise. Et bevis på dette er Fars hjertelige taknemmelighed juleaften over at have modtaget en fantastisk gave af svigermor.  Et øjeblik kort øjeblik kiggede hun lidt undrende på sin svigersøn over en så uovertruffen positiv  taknemmelighed over en forholdsvis beskeden julegave (Det var ikke den eneste gave han fik, for svigermor kender betydningen af et godt forhold til sin svigersøn og meget kan jo købes Red.)

Det måbende udtryk forsvandt dog efter få sekunder, hvorefter man kunne se 5-øren falde i svigermors øjne. Hun bemærkede bestemt, at det behøvede Far overhoved ikke udbasunerer eller lægge noget som helst symbolsk i, og han behøvede slet ikke skrive noget om det på facebook.

Derfor vil Far gerne fremhæve, at han på ingen måde opfatter gaven fra sin svigermor som symbolsk, men tager ganske bogstaveligt at han har fået et rivejern.rivejern

 

Og så vil Far iøvrigt gerne bemærke til alle jer vatnisser, som synes Far er for grov ved sin kære svigermor. Gro nogle hår og varm jeres svigermors humoristiske julesans op, I får det meget sjovere end ved at sidde at være irriteret på hende, I slipper alligevel ikke for hende og for hvert år der går, kommer jeres koner til at ligne hende mere og mere, så……..men sig det for gud skyld ikke til jeres koner.

Og til alle jer som lige nu er fanget i svigermors skød, og ikke helt tør sige fra, så kan I se Fars øvrige juleblogposts, med gode råd til hvordan en svigermor kan håndteres:

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *